KLIK DI SINI!

Monday

significant skincare

SIGNIFICANT SKIN CARE (SSC) amat amat sesuai dan digalakkan untuk golongan yang mengalami masalah seperti berikut:-


  1. KULIT KUSAM
  2. JERAGAT
  3. JERAWAT
  4. TONA KULIT TIDAK SEKATA
  5. BINTIK-BINTIK HITAM
  6. KULIT TERLALU KERING ATAU BERMINYAK
  7. PARUT-PARUT JERAWAT ATAU AKIBAT KECEDERAAN
  8. KULIT BERTOMPOK AKIBAT RESDUNG
  9. BERBELAK AKIBAT SUNBURN
  10. GARIS-GARIS HALUS
  11. GELAP BAWAH MATA
  12. PORI YG BESAR


Setelah mengamalkan SSC korang akan dapati kulit menjadi lebih gebu dan berseri-seri walaupun dlm keadaan berpanas atau berpeluh. 
 Kesan penggunaannya dapat dilihat dlm masa 1-3 mggu sahaja. Sesiapa yg tidak suka bermekap dan berbedak tebal2, sesuai sangat pakai SSC ni. 

Kesimpulannya, kulit tampak cantik semulajadi dgn set penjagaan kulit yg ringkas, berkesan dan menjimatkan.

5 comments:

Anonymous said...

Awk sndri pkai ke produk2 ni sume? elok ke? tak bahaya ke?

yana said...

yup...i pakai... elok n berkesan.

Anonymous said...

berkesan dri segi ape tu? nmpk perubahan macam mane?

yana said...

mcm apa yg content title ni beritahu.. :)

Anonymous said...

Saya pengguna SSC.kalau kulit muka gatal n mngelupas..adakah itu normal or sebaliknya.tq

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..