KLIK DI SINI!

Saturday

Pelamin Idaman Hatiku

assalamualaikum kepada pembaca belog yg tak seberapa ni..

giler lama aku dah tak hapdet belog. entah kenapa aku rasa down nak hapdet belog. tp bila tengok statistik, even aku tak hapdet pun ada gak awak2 yang usya belog ni kan?? terima kaseh bebanyak!!!

anyway...
aku ni saje menggatal nak cerita pasal pelamin yang indah2...

ko tau la kan...kalau cakap sal pelamin ni mestilah untuk pertunangan (ko jangan! sekarang ni org bertunang pun pakai pelamin haaa.. kalau rajen leh wat sendirik. kalau malas g sewa je... ) atau perkahwinan...

mehla aku share2 kan gambar pelamin yang indah indah belaka!









Haaa! cantekkan?? indah sangat bila aku tengok pelamin2 nie!!!

k bye!~

3 comments:

Eagle Chou said...

WOW! Nice home! buy runescape accounts

Anonymous said...

cantek

Anonymous said...

cantek

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..