KLIK DI SINI!

Monday

Sabun susu beras wangi

Sabun susu beras wangi...ak dah jatuh cinta dengan sabun susu beras ni... al kisahnya bermula pertengahan tahun ini. waktu tu aku dan family pergi jalan2 dekat Perlis sebab melawat adik aku yang belajar dekat sana. then. bermulalah cerita perjalanan pengembaraan kami sehingga lah terjumpa sabun susu beras. pakcik aku la yang mula beli sabun ni..dia cakap kat kl orang cari ni... sedozen depa jual  mahai... erk? mula2 aku tak percaya je sebab ape ni sabun beras?? wangi ke? susu ada meh? hahaha... aku pdg sebelah mata je beb... last2 mak aku beli..aku memang tak beli langsung....
kat umah aku tgok je sabun tu. pandang sebelah mata aje.... tp last2 cuba jugak la...hihi
first2 try memang wangi ar! tak pernah gak aku jumpa sabun yg ada bau wangi ni..pastu ada tekstur beras plak..biasa nya beras tu buat makan..hihi...tp tgh buat mandi lak.mcm tak caya jer. aku cuba aku pakai memang superb sebab apa khasiat yang di war warkan. memang sehari tak pakai rasa mcm tak best je... n now kawan2 dah mula dapatkan sabun ni dari aku. sharing is caring rite?? :P kepada korang kat luar sana cubalah pakai sabun susu beras ni... berbaloi baloi....
siapa2 yang nak order leh la pm kat gmail i with special price... :)






No comments:

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..