KLIK DI SINI!

Monday

AES dah tamat

ish2...AES memang tengah kecoh sekarang sebab dengan adanya AES rakyat Malaysia semua menggelabah. ada yang ok ada yang k.o ada yang geram, ada yang takde perasaan ada yang mcm ...hurm entahla...! mcm2 ada...for me AES ni bagus jugak sebab from that rakyat lebih berhati hati but sometimes tak ok gak sebab kadang2 kita nak cepat n rush for something yang sangat important.tup2 kene aes plak...tak ke frust namanya tu? rakyat berhati hati la sebab golongan pertengahan macam aku ni sayang duit. ko ingat tak membazir ke perabeh kan duit dekat saman semata-mata? baek aku smpan tuk kawen!!! grrrr... tapi aku kesian dekat AES ni. tamat dah riwayat dia.... ish ish ish....

1 comment:

IFA Athirah said...

ngerinya kena blasah.haha.anyway, mau join gveaway? http://www.geekintherainbow.blogspot.com.au/2012/10/giveaway-more-than-20-prizes-to-be-won.html

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..