KLIK DI SINI!

Thursday

Gangnam Style


Sekarang ni tengah kecoh dengan tarian GangnAM StYle oleh PSY dari NeGARA Korea. First time aku tengok video klip sebab ada terbaca status seorang kawan kat Fb yang gangnam style ni best dan kelako..aku pun apa lagi…dengan lajunya jari jemari panjang ni menaip GANGNAM STYLE kat YOU TUBE.COM..


Oh deng…buffer plak..takpela….aku pun tunggu sampai hilang buffered earning tu….then barulah dapat tengok…


First impression aku … haha…awat si gemuk ni menari terkangkang…..? oh….patotla…wat tarian kuda….. tapi kenapa tak sama pon dengan tarian kuda kepang Malaysia? Hihihi… okla,,,not badla video klipnya…tapi ada jugak tunjuk yg sensored sensored…tak sesuai kalau budak-budak tengok hokeayh!


Music nya rancak… happy…ada tarian yang pelik and kelakau…dengan klip video yang colourful…mungkin itu jadi pelaris untuk lagu ni…kannnn…?
Okla…nak layan lagu sepohon kayu kat you tube kejap…huhuhu

No comments:

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..