KLIK DI SINI!

Friday

Siapa pernah dengar Maira Collection ....???


Siyes...tengah suke giler dgn blouse warna coklat n merah ni. nampak kain tu sgt lembut and sopan jer. kdg2 ada kemeja yang kain cotton n keras. n sometimes tak selesa nak pakai. memang sesuai la kalao nak pakai pergi kerja atau jalan-jalan cari makanan halal. hehehe... al maklumla...aku g kerja tak pakai baju kurung pown..so, kene la cari baju kemeja kan... 

sebelum ni aku tgk keluaran maira ni tak banyak baju kemeja atau yang sempoi2 mcm ni. biasenya ada baju kurung n paling famous adalah tudung. good job to maira collection because dah semakin berkembang untuk keluarkan banyak produk baru. hope coming soon lebih bynk lagi design baju yang cantek2 n elegan akan muncul yaaa!

eh! u oll tahu tak? tudung maira nie kan...memang the best among the best la... awning dia mmg sgt syiok oo.. tahan lama n sgt ekslusif hokeyhhh! 

okeyhla. jom gi cari baju maira collection sebelum abes stok.. (of course kene cari cepat sebab produk ni kebanyakannya limited edition yooo...!)

4 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

cepat pi beliii!!! :)

p/s: cantik2 baju dia

yana said...

nak grab nih!!!!

ps: mmg cantekkk

Bella Bellitos said...

cantikk! tp elaun xmasuk lagi. hanya mampu memandang. sobss

NOY said...

SLM, SYA DA PNH BELI YG BLAUS LYCRA TU MMG NMPK EKSLUSIF DAN SOPAN SKALI,RAMAI PUJI CANTIK SYA BLI KAT BUTIK D KK

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..