KLIK DI SINI!

Monday

Akhirnya.......dah pergi kursus kahwin....hihihi

haha...bunyik macam miang tak??? takkann.....bunyi macam normal kannn??? hehe

ni nak habaq satu dunia yang aku dah pi kursus kawen...haaa....tapi rugi woo...mahai.... lapan puluh hengget... yelah..mahaila jika nak dibandingkan waktu student dulu leh dapat harga lagi cheaper dari kat luar. tiga puluh hengget jew....tapi takmo gi lak tyme tu...ngader!
bajet dah nak kawen baru nak g kursus kawen laaa...tapiiii...tak tunang lagi ni pun dah sibuk lak nak g kan?? bukan apa...nak teman kawan yang nak pi kursus kawen tu. depa nak kawen tahun depan..kita pun ikut jela..sementara still ada masa n kawan yang nak ditemankan.... :P

dua hari pergi sana...better g skrg sebab ada desas desus mengatakan kursus ni akan dibuat seminggu... ye keee???  x sure lah!

btw....first day kursus mmgla agak memboringkan....
dia mcm kelas agama...dia seronok sebenarnya tapi kalao penceramah nya tak entertain kite jadi macam bosan lah kan. dahla aku duduk bawah aircond. depan sekali lak tu. mmg cari pasal la kan...hehehe... sikit2 kene soal...ish2...

makan minum company ada sediakan tuk kite. tapi ramai gak yang balik mkn kat umah. tah pape. dah org bagi makan free, makan jela....

hari kedua.... seronok....sebab apa ek? sebab penceramah nye best...n.....sebab dah nak abes kursus.. hahaha

okla...exam kursus kawen tu taklah susah mana...need to focus during kursus tula.kompem dapat jawab. :)


tak tahulah muka apa nie...muke seronok ke atau muke geram tah


weeee


ni bukti nye...haha..tapi gbr sijil x tgkp lak

hamek nah. kertas soalan!

ehem! patola my syg taknak juin teman i. rupe2nya ....ehehehe

2 comments:

nurul lalala said...

dah xlame le tu ye yana???? hehe..

yana said...

insyaallah tak lama lagi la kot...hehehe

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..