KLIK DI SINI!

Saturday

Sedapnya Jagung Manis

sedapnya jagung manis...

nyum2...manis semanis kurma ini...

tak kusangka manisnya sehingga menjilat gigi...



hehe..entri ni dibuat sebab baru lepas makan jagung manis yang dipesan kepada adik yang pergi ke pasar malam...

motiff?

motif nya sebab tak pernah buat jagung manis sendiri...

sebab?

sebab tak jumpa lagi jagung yang dijual secara bersendirian.

biasanya ada jumpa mix vegie je iaitu campuran jagung lobak n green peas...

sungguh menyampahkan...takkan la aku nak asingkan sayur2 tu secara manual...

takpe..next time aku nak buat sendiri....kompem muke semanis jagung lepas nie... tibeee >.<

3 comments:

misz myza said...

liyana tipuuuuuuuuu.... hahahahaha...

yana said...

betul laaaaaa....haha

♥ p a a n i ♥ said...

jarang jumpe ek? kt sini banyak je :D

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..