KLIK DI SINI!

Tuesday

JOZAN BOSAN?

aRGHH..

tadi pergi hospital...

konon2 nak buat check up untuk resdung and bla bla

omg! 

a young guy doctor...with braces with him...

juz gave me panadol and ubat selsema!

omg omg!!
jangan buang masa aku untuk pergi hospital semata mata dua jenis ubat yang aku boleh beli kat farmasi aNG tEong jer!

anti histamine also dia tak bagi...

aku nk wat checking dia kata takde apa2!

 omg lagi!

arghh..bye la doctor....hate uuuu...waaaaaa



TGK MUKE JOZAN lagi best taw! dpt memujuk hatiku setelah merajuk  ngn doctor td.

OMG! SEPAH sangat BEST yo!!!




OMG! SEPAH MEMANG MEMBESTKAN HARI ANDA! 

TAHNIAH KUMPULAN SEPAH!

SEMOGA LEBIH BERJAYA DI MASA AKAN DATANG!

PEACE YA A AWWW!~

Friday

KoPi BatanG!!??


haiyakkk..kenapa ada kopi batang nie... aduss..tak pernah ku dengar...haha...
ada jugak orang search google kopi batang yer..hahaha!!! takpela..laku jugak entri aku yang kopi jantan tu...haha! entry kopi

HaPPY AnniVERsary!!

stoppp!!!

okeyh..entry ni entry jiwang...

arini bersamaan 24 jun 2011 genaplah sudah beberapa tahun aku bersama si dia...ehehe...

semoga apa yg diimpikan akan menjadi kenyataan...
kepada si dia, sy cinta kamu selamanya...(ecewaahhh) sila jgn muntah... 

mekaseh sebab sudi sayang saya, suke dengan saya, gaduh dengan saya, shopping dengan saya, makan dengan saya & semua semua lah dengan saya.... love you lah!~


Tuesday

tahun 2011 tema merah maroon ker?

bukan ape...aritu aku g kenduri kawen ada 3 pengantin buat tema warna maroon merah merah gitu..tu yg pelik..adakah tema warna itu sekarang ini? al maklumla..satu masa dulu warna coklat atau koko jadi kegemaran ramai...aku igt lagi time tu penyanyi syura kahwin pakai warna coklat..cantekkk... sekarang....warna merah maroon...
sangat ceria okeyh kaler tu...seri pengantin naik...ceria bahagia...bagi pendapat aku la...


  
yang pengantin n kawan2...hehe..aku pun nyebok nak pakai maroon gak!

  
ni aku tak tahula anak sape sesat ni..tp, mnemang comey..kiutttt sgt!



eh, boleh tak kawen nnt nak buat tema warna warni...?
pelamin warna coklat, baju lelaki warna ungu, baju pngntin perempuan warna hijau...bunga telur warna pelangi...wah..tentu cantek...hahaha

saya nak kahwin

yeay! saya nak kahwin juga bila tengok rakan-rakan sebaya dah kahwin. i tumpang kegembiraan melihat u oll yang dah kahwin tu mengecap bahagia...yeay! semoga panjang jodoh korang sume ok.aminnn...
aritu 4 Jun kawan sekolah aku kahwin...adawiyan n nazir..semoga kawan ku ini semakin bahagia ceria n gembira selamanya...
yer aku tahu..nnt turn aku pulak! yeay!!!~

 dengan kawan2 baik

serba ungu pengantin ni...canteq bangat!





awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..