KLIK DI SINI!

Wednesday

Kenapa Korang Tak Perlu Kuruskan Badan

la ni dahbermacam macam ubat kurus ada di pasaran global. baguslah mcm tu sebab telah menunjukkan kemajuan teknologi dunia. tapi ada juga yang rasa semua tu tak perlu. kenapa sih?

awek atau pakwe korang pun gemuk jugak...

sebab faktor genetik seseorang...

korang takde penyakit walaupun bertubuh besar itu pun dah kira sgt bagus...

korang sangat suke hati sebab friends korang cakap korang kiut miut n for what nak pk kan kurus.

awek atau pakwe atau kawan korang tak kisah pasal kecomelan korang tu malah diusik usik manja pulak kan...

pasal badan korang dah memang kurus, nak buat apa kurus kering lagiee???

No comments:

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..