KLIK DI SINI!

Thursday

Colourful CupCake!~





wah..kagum tak? kagum tak? colourful kan...? 
cantik tak cupcake nie? ari tu gi join bengkel cupcake/kek cawan. teringin nak belajar buat sebab memang tak pandai buat pun. so selepas memujuk rayu kawan baik iaitu Ainn...akhirnya terjebak juga nak juin bengkel ni. kena bayar rm5 jer...pastu leh dapat sijil..haha..pasni leh bangga dengan tunjuk sijil tu kat orang ramai padahal tak terer langsong!


Ain yang sedang bertungkus lumus mengemas meja. beliau ni memang pantang tengok 
sepah-sepah ni... ;p


Yeahhh..cik Yana pun nak posing gak dengan cupcake buatan suke hati


 seriously..kebanyakan peserta yang join bengkel tu memang tak pernah buat cupcake pun. nak wat corak-corak kat atas cupcake tu apatah lagi. menggigil tangan dibueknyer... Tengoklah sendiri corak-corak cupcake di atas...amat comey dan kreatif sekali kan? haha... susah jugak lah nak buat cupcake nie... salute la kepada mereka-mereka yang kreatif... takpe takpe...nanti eden akan menggilapkan kekreatifan den membuat kapkek ni...
pasti korang semua akan tergoda ngn kapkek den.. ;p

13 comments:

KAMIHIDUP said...

warna warni nya. gila rajin!

yana said...

memangla kene warna warni..ehehe...
cupcake tu bukan saya seorang je buat..buat dalam 7 tangan time tu... :P

far-wa zul said...

ble ni?? xtao pn ad bgkel ni..waaa..suke kek2 ni >_<

yana said...

minggu lepas wawa...kat pusan jer..haha..best...nnt kalu ada leh juin lak wa...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantiknya...nak sedozen leh?

cikeewana said...

weh makcik...asal x ajak aku...da lame aku kepingin nak g kls kapkek..tp x mampu nk g yg berbayor ratus riban itu...huhuaa

yana said...

lydia: ambil lah...hehe...tp x tahu la sdp ke tak tu.. :)

yana said...

ala ainin...awat hang tak ckp awai2? aku pun on the spot la jugak pi sana...jenuh pujuk ainn...hehehe..tkpe2, next tyme kalu ada lg kita pi yer...

Mai Yee said...

wahh..sedapnyaa~..nak cikit!

~PINK itu COMEL

yana said...

nyum2~ ;p

Faziera said...

wah..bile ni?rm5 murah tu..dah lame jugak tringin nak g bengkel camni..huhu

btw, yana, nape widget pelawat terkini ko macam tak jadi?cube ko try balik bukak gengblogger.com tu dan kemaskini ko punye profile..^__^

Silent said...

ah sedap!

yana said...

mmg sedap!

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..