KLIK DI SINI!

Thursday

Cara Terbaru Mengorat Awekz

Hai... FEEEwiittt... Assalamualaikum..tak jawab dosa... 
ha..tula antara kata-kata yang sering dilemparkan oleh mamat2 tepi jalan bila nampak awek lalu...ehhh..kaum lelaki kat luar sana...ingat kitorang suka ke korang ngorat awek ngan cara mcm tu.. silap-silap mau dapat jelingan dari kaum perempuan. takpun dapat hadiah perkataan berbunyik macam ni..'Bongek!' 'Sengal!' 'Giler ke  apa'...luahan dari hati perempuan, tak keluar secara langsung, sebab agak tak sopan di situ yer..heee..


Hellooo..skrg dah maju kan? apa barang tegur2 macam tu jer....ce korang torai cara macam kat bawah nie..


1) Tgh nampak awek duduk sorang-sorang kat satu tempat, then ce korang tanya dia, jam kul bape ek? padahal time tu jam tgn korang ada je tersarung. hahaha...baik jgn..itu dah jadi taktik kolot okeyh...! patut simpan jam korang tu dalam muzium ajer.. lain kali ce la tanya, berapa ramai bf yang dia ada. kalau dia jawab, adalah dua tiga orang...boleh la terus offer diri jadik no empat. (giler!)


2) bunga? haa..perempuan memang suke no dengan bunga nie. ce bagi bunga kat dia. dia suke tak agak2? hah! bunga!? ingat i ni lebah madu ker?? lain kali bagilah tepon jenama lemon ke, juz berry ke, sejambak duit kertas merah ke... Dengan pantas awek itu melompat mintak didukung. (opss!)


3) pantun? syair? alo bro! tak main la sume tu..apa ke barang main benda2 tu. nenek atok kita leh la zaman hitam putih. sekarang ni zaman 3D HD kaler okeyh... ce lah korang keluarkan sekeping platinum ke, serangkap kad kredit hong leong bank ker..kompem beratur awek mari...


4) adik angkat? carrier brother carrier sister? ahak ahak ahak...tu zaman sekolah 90 an boleh la.... pe kate bagi pinjaman persendirian mcm ptptn tu ke..dah tak yah jadik adik angkat, jadi bakal bini nombor 4 pun adik angkat ko tu sanggup... (haish!)


haha...sanggup ke kaum lelaki nak try? tapi tulah dunia zaman sekarang..asyik nak mengejor ituuu ajer. bukan harta yang paling penting untuk sebuah perhubungan ataupun masa depan. yang penting, diri kita, niat kita hidup kat dunia ini. renung-renungkan dan selamat berblogging! :)







6 comments:

KAMIHIDUP said...

baik kejarkan masa, lagi best, xpun lumba lari dgn kuda ke. heee. :)

DaK CoMoT said...

kejor yop kejor...eh...hahaha

yana said...

haaa...tol tu kamihidup. masa itu pedang!! hehe

Nobita Sensei said...

haiiii..assalamualaikum..tak jawab dosa..

yana said...

waalaikumsalam...
nobita senseiii
;p

nik lan nik mat said...

abes mcm mane bf awk ngorat awak?
opss...huhuhu

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..