KLIK DI SINI!

Monday

aktiviti tiba-tiba!

vrooom vroommmm!!!

weh yana! ko bila nak balik kg? rindu dowh kat ko! dah lama tak hang out sama2! kata kawanku kepada ku..haha! akhirnya sabtu lepas dpt jg aku pulang ke tanah air dan meronggeng bersama kawan2 aku...lama weh tak jumpa member..mahu dekat sebulan..kalau balik umah pun bukannya dpt jumpa pon. bz ngn family kan...haaa ni blum ada laki n anak lagi..kompem tak terjumpa kawan2 aku..argh..mintak jauh...so, aku n kwn2 pun decide la nak mengisi masa lapang bersama-sama...pergi mana jer...pergi jenjalan..tgkp gbr...tgok wayang...OMG! tgok cite Guillivers Travel! kelakar jugak cite tu... kompem gelak besar sebab cite tu mengarut tp kelakar tak hengat. n tetibe pelakon utama tu mcm muka seseorang yang aku kenal. ahaks. jgn marah bro~



dua org awek kat atas nie kawan2 ku...sedang merenung masa depan kot...


tu ada khemah..tp bukan khemah aku, tu khemah org..hehe


korang nampak tak ade couple jalan kat situ??nmpk tak?? aku jeles! hehe


dua orang awek org tgh test pemandangan gbr kat situ..


korang tgok tu...diorang main banana boat! aku nak main gak..rugi tak bawak baju mandi tyme tu..huhu..tape2..next tyme ada lagi...


asalla ada buah tetibe nie..hehe...singgah kat gerai buah buahan nak beli mangga wat jerokkk


ni aku ngn cik awin....hehehe


tgkp gbr kawan2 aku tgh posing..


my friends...from left, awin, mida n shuhada... :)


eh2, aku pun nak masuk. paling tinggi kat tgh! ;p

ngeeee


okeyh...dua org budak ni nak jadi model buah barli. meh aku tgkp pic korang. 
klik!

untuk pengetahuan; aku n kawan2 aku g menjalankan diri dekat teluk batik dan kawasan2 sekitarnya. sampai kat teluk batik kul 1 tghri tyme matahari terpacak betul2 atas kepala ni.
gambar2 di atas diambil menggunakan kamera nikon biase menggunakan bateri double A energizer dan telah diedit menggunakan photoscape.tak pandai gune photoshop n takde duit lg nak beli kamera dslr..heeeeeeeeeee.... :D


No comments:

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..