KLIK DI SINI!

Thursday

SEIN & NANA BERCERAI

Berita yang tidak gemar untuk didengar...tadi tgok fb sein * nana, ade org komen yg semacam je bunyiknye..bile search kat pokcik Google, tgok2 memang tertulis kat skrin laptop = sein dan nana bercerai talak satu... :(
Juara sehati berdansa ni turut mengalami dugaan yang sebegini. semoga sein dan nana akan lebih tabah untuk mengharungi kehidupan yang mendatang...
anak-anak korang comey2..hope korang tak abaikan anak-anak..

2 comments:

♥ manje ♥ said...

salam yana

um terkejut gak dgr kat radio td tntg ni... kebetulan erk sesape yg kuar dari program sehati berdansa tu bercerai... ~

yana said...

salam..

tula...
sedih tol bila dapat tahu berita macam nie...
hurm

semoga mereka dapat teruskan hidup n tak lupa tanggungjawab pada anak-anak..

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..