KLIK DI SINI!

Saturday

Wajah Keriangan Beautiful Friends

Oh! jiwang pulak tetibe. nak wat jejak kasihan dengan beautiful friends saya...tanpa beautiful friends saya pun tak beautiful...hee...ya..semua orang pun tahu yang kawan-kawan itu penting dalam kehidupan kita selepas keluarga. tanpa kawan-kawan siapalah kita. orang ada cakap, kawan-kawan dapat mencerminkan siapa diri kita yang sebenarnya. kalau kawan kita tu macam A, maka orang yang tak mengenali kita pun akan mengganggap kita ni semulia A atau sehina A. tula..nenek korang kan dah pesan awal-awal, pandai-pandailah pilih kawan. jangan tengok dia ensem, dia canteq kamu terus nak berkawan dengan dia. memanglah boleh untuk berkawan dengan semua orang tapi yang saya maksudkan disini adalah kawan baik yang boleh dikatakan ke mana sahaja atau apa sahaja pasal kita dia tahu. kita luahkan cerita peribadi kita kat dia. kita tahu dia faham perasaan kita dan dia dapat memberi pertolongan serta nasihat yang bernas kepada kita. tapi ops! janganlah korang cerita kisah privacy korang dekat orang yang sembarangan yer. takut pecah tembelang plak karang although dia itu nampak indah di mata kita. nak cerita, cerita kat kawan baik je tau. tu kalau sayalah...terpulanglah pada korang macam mana...
eh! siapa kat bawah nie? jom kenal! hehehe



inilah antara wajah2 keriangan saya. saya riang apabila bersama mereka. kalah kanak-kanak ribena taw!
ha...yang dua orang kat atas ni bukan sama tempat keje yer. kebetulan diorang pakai baju warna sama time dating kat secret recipe..haha. nabiha & mieda! nabiha graduan akauntan dari Uniten & Mieda graduan jurutera awam dari UMP.(bijaksana kawan-kawan aku nih!)



wajah keriangan lagi~...blue specky girl ialah Dila graduan civil eng. dari UTP & sebelahnya Anis yang tgh cuti dari letusan gunung berapi Indonesia baru-baru ini merupakan mahasiswa dari Indonesia universitas mana ek..lupe sudeyh...amek kos farmasi..



haa...ini kembar Nabiha! name dia Nabila. student of MMU Cyberjaya. weh...sempat lagi bergambor sambil mencekik yer...haha



erm..yg kat tgh2 tu guwe tak kenal sapa...lalala



ini wajah keriangan keganasan kebisingan dan ke ke ke semualah...hahaha...inilah wajah2 antara adik-adikku... Alina & Farehah. student of Unimap & UiTM.


ISH! Budak kecik mana plak niee.....
haha..nilah wajah keriangan saya paling sangat bila jumpa budak ni.. 
inilah si budak kecik korea ala-ala gitu dengan kecomelan, kegarangan, kenakalan yang amat sangat. namanya ialah Putri Maya Alisya...aka my cousin. 
bulan 12 ni cukuplah umurnya 2 tahunnn...




mengkarok dengan budak-budak keriangan yang dewasa. haha...
erm..yg pinky tu namanya Adawiyah...keje kat MaRDI taw...nak ngorat? takleyhhhhhhhh....

ok sampai disini sahaja sesi perkenalan bersama wajah-wajah keriangan saya. harap bertemu lagi di lain masa. oh sebelum itu nak bagitahu, wajah-wajah keriangan saya semua dah berpunya termasuklah dak kecik Putri Maya tu. hahaha...sekian harap maklum... :P








No comments:

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..