KLIK DI SINI!

Thursday

sehari selepas exam kan...

apa yg aku wat bila exam abes? haha...mestila mengisi otak dengan aktiviti tak berfaedah..ngeh ngeh ngeh...
last paper ari ahad ari tu...apa lagi ari isnin mengenjoy habes... ala..korang pon kompem mcm tu jugak kan?? hurmm...jujur, dah lama aku tak enjoy.shopping? jarang. last shopping raya ari tu.. tu pun tak beriya. serba sederhana...org kata ala kadar..maklumlah...student...mn nak ada duit sgt nak menshoppingkan diri...hurm~cian aku..dari skrg kene blajar jimat cermat.tak suke mengharapkan mak abah. supaya senang masa hadapan..eh. oleh itu sape yg baek hati tolonglah klik2 kan apa yg patot kat blog I ni yer..mekaseh byk2 kepada yang sudi..semoga Allah murahkan rezeki kawan2 sekalian...

aritu enjoy dekat putrajaya je...tu je yg termampu. tak rancang langsung nak g mn. last2 tgok muvie, karok n chatting. tu jela... heee~



tgk muvie. cite hisss...! oh s__! wasting my time watching this muvie. sigh!~



with my best friends. together always.


sebelum tgok muvie meh bergambar dulu. maklumlah...org tgh tak ramai leh la interprem kat sebelah tv tu..uhuk!


haha...muke cik ainn tak leh blah...memang dah sebijik mcm sam tu...







3 comments:

♥ manje ♥ said...

salam yana

dah abis exam yea...
boleh lah rehat puas...
tambah2 kepala yg dah
penat bekerja... (^_^) ~

yana said...

yer betol....tapi nak rehat pun tak dpt lagi..byk keje nak kene settlekan plak..huhu.. :(

ZACK ENTRY said...

merdeka! =)

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..