KLIK DI SINI!

Friday

oktobEr datang lagi!

wah...sedor tak sedor udoh masuk bulan 10 kite sume yer...cepat bnor masa berlalu...
pehni bulan sebeleh...pehtu bulan due beleh...uish..lepeh tu masuk tahun 2011....nak kawen!!!!!!!!! hahahaha... *sengal*


bulan 10 ni burfday my mama tersayang...lagi tiga hari je nih..nak bagi hadiah apa ek kat mama...hurm...byk sgt nk bg takut nnt tak terbagi plak..huhu...takmola gitu..kalo leh, nak bagi r sumthing kat permaisuri hatiku itu...any idea tak bloggers??


and bulan 10 ni bulan kemuncak hidup ku..ohh~ banyaknya assignment nak kene submit this month..bertimbun-timbun nyahhh~haishhh~ kurasakan gegaran otak akan menjadi maksima sat sat je lagi nih...huhuhu...


okla..tanak gundah gulana..mahu happy hepi n mahu hadapi hidup ini dengan senyuman... *senyummmmmmmm*
hope this month akan jadi month yang baik2 untuk diri ku ini...semoga month sepuluh ini membawa rezeki yang lebih kepada diriku ini...so... untuk ke arah itu kita kene berdoa. berdoa kepada Allah agar semua urusan kita di dunia ini berjalan dengan lancar tanpa halangan. tapi kita kene ingat, setiap halangan yang menimpa merupakan dugaan dari yang maha Esa.Dia nak menguji kita tak kira lah dari segi kesabaran kita, ketaatan kita dan sebagainya. setiap ujian yang menimpa ku yakin ada jalan penyelesaian nya.. tidak ada ubat di dunia ini melainkan mati.. 
InsyaAllah...



2 comments:

Encik MT said...

kekeke...ramai risau pasal assignment yg kena antar...termasuklah encik mt...ciss sungguh..haha!

yana said...

tule encik MT..assignment tu ibarat penentuan hidup kita akan dtg..haha...cis jugak.haha

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..