KLIK DI SINI!

Tuesday

i miss my home lah~

This month was really busy... dengan assigments yang berlambak lambak. dengan tidak cukup tidur. dengan eye bag bawah mata yang semakin menebal. OH MY doll! bila la nak abes sume ini...nak post entry kat fb mcm sempat tak sempat...mcm nk type tapi tak lalu nak type. nak post entry kat blog, nak blogwalking, nak komen-komen pun tidak berkesempatan. ni pun dapat curik masa tido untuk luahkan apa yang kurasa..sorry to all blogger friends tak dpt sy nak up kan traffic kamu...nnt sy dah percuma  free sy akan melawat kamu semua...insha Allah~~... dalam 3 hari lepas memang tak cukup tido okeyh..cuz have to submit my thesis chapter 1,2 & 3...kepala nie dah full with Shiga, Escherichia coli, beef~oh itu semua harus dilalui oleh diriku. nevermind, juz small matter je tu sume....uhuks! terbatok lak...

tomorrow ada presentation lak..last presentation..fasterlah..tak larat nak tunggu siap sume nih...pasal daging mentah dan PCR-RFLP...its all about food science okayh. sapa nak blaja? jom2...

hurm~ i mish my home!really lah! nak balik r minggu ni..last ada kat umah first day raya ari tuh...lamakan???? rindu kat umahhhhh~sapa nk anta kite balik kames nih? haha...(sume org keje...takde sapa nak anta awk la yana..)~wekkk....

oklah...nk wat keje lagi...bertimbun-timbun...next week nak masuk lab mikrob...next next week lak exam sudah...hurmm...Ya Allah~sedarkanlah aku tentang pentingnya masa itu...amin~~

kepada kawan2..jemput2 lah lawat bloG YANA...n do give me support ya...
missh u all!


jom senyum beb! nak ilang tensyen sambil tgok senyuman kat bawah nie. yaaaawwww!







asyik senyum jer..tido la plak!!! 





3 comments:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

gud luck weyh presentation tu

H I D U P K A M I said...

cantik mata...

yana said...

tq..dah abeh present..loga den...hehe

ups..mata kucing ke? memang..canteq!

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..