KLIK DI SINI!

Tuesday

Pakaian Tradisional The Contest

semua orang kompem ada baju tradisional kan? kalo takde tu sila duduk dekat planet marikh yerr..ngeee~~

ok. sebut pasal tradisional ni sebab aku nak join contest 'Pakaian tradisional the contest'...

tgh2 blogwalking, aku terlihat contest ni..so pelagi..aku pun juin dan memfollow gadis yang menganjurkan contest ini...Hafidzah Hafidz...

cantek blog nya...merah menyala...wat kita semangat je nak baca belog beliau...(cik fiza sila puji belog saya pulak ye..ekekeke)... so kpd sesiapa yang belum melayari belog beliau silalah ke... 

fieza 1 

dalam contest ni korang dibenarkan untuk mempertaruhkan gambar korang bersama baju tradisional korang, tak kira la kurung ke kebaya ke baju melayu ke asalkan bersopan dan tidak lucah okay...tekankan lagi sekali tidak lucassss...

so di kesempatan syawal yang mulia ni saya yang bernama yana nak mempertandingkan baju tradisional saya iaitu baju kurung pink..hehehe...
hope cik hafidzah menyukainya lah yer...




okay..siap..nak tag kawan2 plak..


oh ya..contest ini menawarkan hadiah berupa...
TOPUP RM60...
LUMAYAN KAN?!!
so. marilah juin sama....
 with luvvvvvv~




10 comments:

Malek Ku said...

chantek si pemakai baju yer..hehe

misz myza said...

ahhaaha.. ko tag aku ke.. ala.. kena cari gmbr.. haahhaa... ade masa aku join skaki..

yana said...

yer..aku tag ko misz myza....hehe...

sdp biskut cream cracker tu mr malek...

Nobita Sensei said...

untuk pmpuan aje?

hafidzah hafidz said...

CEK!!! wowwww! comelnyewww~ hohoho..suke2!! hehe..blog yana pown cumel cam org dye gak..hehehe..btw, thx 4 joining babe..

Notami said...

cute! =)

yana said...

fiza: thank u dear...suke coz u like it!

notami: maceh..heee

mRa said...

lawaaaaaa! goodluck!

yana said...

thank u dear...

sueRAFE said...

wow !

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..