KLIK DI SINI!

Monday

budak malas lagi

budak malas lagi..
knape tulis malas??
budak ni malas lagi sebab budak ni nak bercuti lagi. dia belum nak wat lagi  keje2 yang dah lama dia tinggalkan sewaktu dia bercuti. assignment? daging? escherichia coli? mikrokomputer? what the heck is that? huhu...
tensyen akan kembali menyerang budak malas ni lagi...oh...~ kenapakah?! tangisan? ermm..mungkin akan menyerang budak malas ni semula...tangisan sebab tensyen? leh plak kan??

.1


.2


.3


.4


ok...4 saat dah berlalu...budak malas nak bertukar jadi rajen... hope impian budak malas ni berjaya untuk menjadi budak rajen. good luck eh budak malas... 


budak malas ni nak siapkan segala apa yg patot disiapkan pada masa yang telah ditetapkan. dia ckp dia taknak tangguh2 kerja lagi dah. kalo tangguh karang jadi hiruk pikuk plak hidup budak malas ni nanti..kesian plak nengoknye karang..huhu..


.
.
.
.


oklah..budak malas tgh rajen...dia nak merajenkan diri skrg...
jgn salah anggap. bukan rajen memasak atau rajen membaca buku. tapi tgh rajen nak menaip kat page blog dia dan tgh rajen nak menjelajah blog2 yg wujud di muka bumi ini.ahaks! (ayat kalo bleh nak skema kan...nyampeh gilew.) 


ok..pergi dulu..eh, bukan. pergi skrg... do support me..adios asta la vista 2007~







2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

kita semua rajin
rajin mengupdate blog =.=
kalau malas xmngkin meriahnya dunia blog
huahua XD

yana said...

haha..betol tu...
i agree hundred percents...
hidup dunia blog!

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..