KLIK DI SINI!

Monday

mummyyyyyyyyyyy...so tired~~

kecapekan kepenatan mengikuti kursus HACCP pronounce mcm ni...HESERP...  membuatkan ku tido terlena scr tak sgaje..huhu...


pas berbuka tadi..ku dah balun menikmati nasi lemak Pajero yg dibeli kat area bazar PKNS Bangi...tak tau r nape letak nama  pajero kat nasi lemak dia tu tp kwn aku ckp bcoz transport dia gune pajero tp aku tgok mn ada pajero...van adela...then my fren jwb, tahun lps kot dia bwk pajero..haha..apa2 jela..yg penting nasi lemak pajero ada facebook k...sedap jugak...aritu beli nsi lmk lauk paru..marbeles gak..pastu td bli lauk ayam plak...ayam goreng...lauk ayam dia mhl sket, 450 sen, kalo lauk lain 350 sen n kalo telur goreng 250 sen je..


okayh.


berbalik kepada penat..akibat penat yg amat sgt..ku tertidor pas solat Maghrib...igt smntara nak tggu solat Isyak n b4 g trawih nak rehat2 jap tgok2..pi alam lain lak dah...mimpi tah hape2 aku pon dah tak hengat. yang penting kul 3 pg terbangun...aku kalo dah tido 6 jam kompem terbangun scr automatik..oke sila kire kul bape sy start tido. bgun2 je...dialog aku,'eh aku kat mana ni?' dgn telekung2 nya aku tido...tak pernah2 kot! tgok fon ade gak mesej...my syg lak tak kaco..bg 1 mesej je..(mst beliau tak smpai hati nak kac0 budak ni tidor mati)...alarm pun tak set...mn nak sedar....


okayh.


pastu trus solat isyak n wat aktiviti yg seterusnya.....nak study...cet! bila buka laptop, study ke? tetibe terstudy buku Muka okayh...Fb! byk plak content2 atau topik subtopik yang menarik untuk dibaca..ahaks! ni sume iman tak kaut kuat nk mlwn nafsu FB.haish...kuatkan iman ye cik yana..gu dpn ada exam...lg assigment..lagi presentation..sedor diri tu sket yer....mekaseh~~


erm..sdg syok melayari internet.. (ayat kalo bleh nak skema oke)....i received a msg from my adeq... mesej yg berbunyi sebegini...


23 Aug2010 4.00am
Salam Ramadhan kareem. 
sblum melelapkan mata, sy ingin memohon maaf atas sgala slh silp sy pada kalian. andai ada tersalah laku, trksar bicara, trguris hati, mohon maafi saya.dan alhamdulillah saya sudah memafi kalian. InsyaAllah moga terhapus dosa2 kita dan moga hati lebih tenang dan damai. moga panjang umur dan sama2 lah kita mnghayati Ramadhan yang tinggal beberapa hari sahaja lagi.Allahuakbar! Wassalam....


insyaAllah dik...sama2 la kita maaf memaafi antara satu sama lain....
okeylah..tyme to sahur...moh kite bersahur..ramadhan tinggal beberapa hari sahaja lagi....
renung2kan dan selamat beramal...!

No comments:

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..