KLIK DI SINI!

Saturday

lagu RAYa

mood dgr lagu raya dah dtg!!!!!!!!!!!!!!


 yeay!! tetibe rs syok mencari lagu2 raya yang best kat 4shared file...

sblum ni tak rasa sgt nak dgr lagu raya..tp bila kawan aku dah hari2 dok masang lagu raya sebelum pose lagi ok! membuatkan aku dah rasa berkobar nak dgr lagu raya je nih....
antara lagu feberet aku..feberet la jugak...ialah seperti:

dendang perantau..lagu2 yang ct nyanyi..tah aku rs mcm lagu ct tu best la plak...
lagu ku pohon restu versi mamat je ok..mawi out. lagu2 raya sudirman....n byk lg...n ada satu lagu tu ku berkenan dgn intro dia iaitu lagu senandung raya untukmu...by dayangku intan..haha...layanzz~~

No comments:

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..