KLIK DI SINI!

Friday

haccp~re-U~atOk!

esok aku ade kursus der...kursus pasal HaccP....fuh...kene p beb..kalo p lmbt, ongkosnya lagi mahal..ni pun dah kene caj RM300 hengget! kalo pi lambat mau nk dekat seribu sehebu kene bayar...so aku pun decide le nk pi tyme ade kesempatan kelapangan di waktu muda ini...kursus ni akan dijalankan selama 3 hari berturut-turut siap ada ujian test exam gitu! wuuu~
so..bermula episod mkn berbuke puasa beramai-ramai bersama kawan-kawan seperjuangan...yeahh~~
smoga ilmu yang bakal  ku dpt tu akan ku manfaatkan sepenuhnya...

huhu..tapi tgh sayu sedih ni coz kwn2 kelas skolah menengah aku Ex-MareSmaRT wat re-U la plak ari sabtu ni..tak dapat nk ngejuin laaaaaa...huhu....takpela...hope next time akan ketemuk sama mereka jugak...ghindu banget sama mereka!

n sabtu ni plak mama abah turun KL sbb nak tgok atok wan aku...dia tgh sakit n ade kat wad IJN..last week aku visit tgk keadaan beliau lemah amat..sedih ku lihat keadaan beliau..huhu..n juz tghri td aku received news dr uncle aku yg ckp atok wan nak kene operate one more time coz ada darah beku kat belah kiri jantung beliau..aduHHH..risau betol la....atok wan aku dah umo 74 tahun..kompem sakit..makan pun tak selera..kalo org muda pun dah lemah amat apatah lagi org tua...atok..sabar ye..ni sume ujian dari tuhan..semoga atok kuat untuk menempuhnya di bulan Ramadhan yang mulia ini....amin~

No comments:

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..