KLIK DI SINI!

Wednesday

serabut plus serabai

huh..entry yang tak terpikio aku nak post kan..tapi bila dah tahap maksima..aku nak gak share ngn kawan2..
huwaaa.....lagi beberapa hari je nak abes pektikel..tapi tetibe je keje dtg bergolek2...dgn report yang tak siap lagi...tambah lak dengan inspection fermentation process lagi...
nak wat inspection kat fermentation process tu dahla amek masa....every hour and sometimes every 15 minutes kene record data segala bagai....alalala....dengan dikelilingi mamat2 'encem' dari pelbagai negara sepeti malaysia, nepal dan bangla...alalala....menjadi perhatian betol...tak shuke tak shuke...haish!
erm....skg ni tgh final countdown nie...pas ni apa kah yg akan aku buat? belaja memasak? belaja menjahit? ohh..itoo semua mama dah rancangkan untuk aku...ok mama...i follow jer..huhuhu....
n i really miss my fren...my convent gurls...my coursemates...really miss them...dah 5 bulan kott tak jupe...rindunye kat korang....rindunya kat lecturer sume...huhuhu....
but sometimes bila benda tu dah ilang karang sure kite akan nak balik benda camtu....biasela..manusia....bila dah takde..baru rasa bestnye,pentingnye dan bahagianye dgn benda2 yg kita dah wat dulu...tp..tak leh nak patah balik dah,...erk...korg paham ke apa aku cube ckpkan nie? okay..tak fhm takpela....tgh serabut la katakan..huhu...
ok...nak lunch...

bye kawan2....
senyum selalu....itu sedekah.... ;)

1 comment:

Alina Aziz said...

saba ye kak..sesungguhnye inilah hidup.. penuh dugaan dan cobaan

:D

hehe

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..