KLIK DI SINI!

Saturday

sein dan nana juara sehati berdansa 3

tahniah kepada pasangan sein dan nana yang telah bejaya merangkul gelaran juara dalam sehati berdansa 3....tahniah juga kepada bayu sebagai koreografer mereka...tahniah2!!!! aku memang suke ngn korang..korang meman sempoi..cayalah Seinnn....nanti bawak kete audi 4 tu hati2 yer....

Tuesday

musim cuti musim kahwin

waaahhh...cuti sekolah..ramai la yang amek kesempatan mengahwinkan diri kan..hehe....tahniah kepada siapa2 yang telah mendirikan rumah tangga..semoga bahagia kekal ke anak cucu....
erm...sabtu lepas...my friend...siti zulaikha...kawan tyme sekolah menengah dulu... wat kenduri kahwin...
dulu asik g kenduri kahwin kawan mama n abah jer...but now dah buleh pegi kahwin kawan sendiri..hehe....
sungguh seronokk...ramai kengkawan yang pergi kenduri kahwin aju..(nama manja pengantin)...
aju pun kelihatan sangat chantek...gorgeous abesh...tinggi lampai lak tu..hampir kalah ketinggian aku...ahaks!
neway..semoga berbahagia kawanku....kalo dah dpt baby jgn lupe tujuk foto anak k...by the way...aju ni still student lagi kat uitm shah alam...tp hubby die dah keje la....as an engineer...
n kpd kawan2 ku yang bakal berkahwin...jgn lupe jemput sy.....weee~~~


aju n her hubby di atas pelamin nan indah...


bersinar nyer....







                                                               i like sangkar nie....









handphone turut menjadi barang hantaran pd masa sekarang~~




                                 antara barang hantaran drpd pihak perempuan


sempat lagi mengambil kesempatan untuk bergambar bersama pengantin perempuan...


 
bergambar bersama rakan2 ku... ;)
really love this moment!



going to mcd after the event!!
takyah la balik awl2 sgt..kite lepak2 lu...kan dah lama tak jupe...hehe....
neway...i love my friends!

raya ajie wat bbq???!!!hehe...
that's sound good la...
pagi raya ajie....dah makan rendang...nasi impit...n segalanya...ptg? sure tido deh....
drpd tido...my uncles n my aunts decide nak wat bbq...so...ape lagie..sume pakat2 sharing2 apa yg patot untuk menjalankan aktiviti pada hari itu...
tghri tu my parents beli segala bahan2 n ramuan2 yang sepatotnya..cian my parents..byk dibeli pada masa beberapa jam...me?? i siang segala sotong ikan udang...fuh! bnyk betoi....





 

 


ni antara bahan2 yang akan dibakarrrr....erm...yang paling aku suke ikan pari bakar...
delicious giler! jd rebutan ramai!


during burning process



 
bara yang panas membara~~~~

 
antara gelagat sedare mare ku ketika membakar isi daging~~~

 
antara yang sudah terbakar~~nyum2....
tp jgn makn yang hitam2 tu tau...karsinogen tu..can cause cancer...~~~

besh2....yang membakar nye idokle ramai..tp yang memakan nye ramai bebenor sampai berebut2...ahaks!
neway....wat bbq together wif family was interesting..
dgn cara tu la kite leh rapatkan hubungan kekelurgaan..leh tgk sapa yg wat keje n sapa yg tak wat keje...hahahaha....sapa yang kuat makan n sapa yang tak kuat makan...hahahahaha....yang penting...sume happy!!!!
Sedihku sakitku ku terima
Ku rela ku pasrah jalanku
Ini suratan aku dicoba
Demi rahmat-Mu ku memohon

Yaa Allah ridhoi ketulusan hati
Yaa Allah beri aku ketabahan
Yaa Allah aku sanggup berkorban
Demi rahmat-Mu Yaa Allah

Di dunia yang sarat godaan
Ku mohon dosaku diampunkan
Ingin bahagia, Dunia akhirat
Turunkan rahmat-Mu untukku

Yaa Allah ridhoi ketulusan hati
Yaa Allah beri aku ketabahan
Yaa Allah aku sanggup berkorban
Demi rahmat-Mu Yaa Allah

Sunday

kawan kawen lg...

yesterday ade kawan kawen lg....
have fun together wif old friends...
all of them seramai 12 orang...
sungguh gempak...
sungguh kecoh...
sungguh cantek2 semuanya...
kawan yang dah bertahun tahun tak ketemu akhirnya ketemu jugak di majlis kawen kawan ni...
kawan yang bersanding itu sungguh chanteq sekali....menawan lagi menggoda...

gbr akn di post seterusnya.... (^_^)

Tuesday

pantai...

juz nk bgtahu yang yana baru je baru balik dr pantai td...
dah lame beb tak g pantai...
tempat tujuan td kat teluk batik...
gerak kul 9 pagi sampai 2 ptg...
bersama adek2 dan sedare mare..
bnyk pictures yang telah di capture..tp tak sempat nak masuk kat cni lg lor...later i put k....daaa~~~

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..