KLIK DI SINI!

Saturday

layan muvies

memandangkan final exam sudah habes..aku n kawan2ku dah sepakat nak g tgk wayang....muvie yg kitorng nk tgk ni adalah pisau cukur...n mmg hope sgt ade tiket kosong for 5 persons...kalo takde...terpaksela tgk cite lain yang tak mnjd pujaan di hati...
pagi tu kitorang ade exam...n ptg mmg dah cdg nak pi cinema..but aku kene g nilai jap jumpa adek aku...sblum tu jugak aku n geng aku pi fak lu nak settlekan segala bagai pasal l.i tuk sem depan...after sume dah settle masing2 spakat nak tukar dr baju kurung exam kepada baju muvis..hakhak..kitorang pun gerak r dr bangi ke nilai..takla jauh mana...15-20 minit dah sampai dah...solat zuhur kat masjid depan uia matriculation tu then gerak balik bangi..janji ngn 2 org kawan lg kat bangi kul 2 nak pi amek diorang..tut2..kul 2 pon tak gerak2 lagi dari nilai...hakhak..aku pun pelagi,calling2 diorng suh lek2 jap...pastu aku pun terus memecut ke bangi..tetibe plak jalan jem kat highway...haish...tibe je kan...then bila dah sampai n amek kngkwn aku...kitorng pon terus ke ALamanda Putrajaya....yeah...terus menuju ke kaunter tiket n seb bek ade tiket..seat pun ok tak depan n tak blkg sgt....yippieee..then kitorang yang tak lunch lg ni pun tak lunch la dulu sbb muvie start at3.15 n kitorng settle beli tiket pun kul 3.00pm...
nak komen r sket kan...cite tu mmg best...dialog fazura mmg menjadi ikutan beb....oh my Gucci! oH my Dior... cite tak bosan..kelakor...comey...sexy...handsome...mmg layann habes.... ahaks!





ni tiket kitorang..hehe

memang layanzzz.....
n after abes je muvie..kitorang segeng terus berkejaran mencari makanan...banayk cdgn tmpt tp at last we all pilih KFC...haha...sedap nye Kfc dah lama aku tak makan.asyik mcd jer...dah la semakin bosan aku dgn mcd...takde menu baru langsung...huhuhu....dah melahap segala isi-isi n lemak-lemak ayam KfC...kitorang pun bergeraKpulang ke tmpt asal kami..uhuk2....kecoh giler dlm kete...aku yg drive ni pun jadi huru hara...naseb bek selamat lagi masing2...hihihi...


haha...sedap tak ayam goreng ni..? nyum2...


ni cheezy wedges kawan aku...adui..terliur plak diwatnya....

No comments:

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..