KLIK DI SINI!

Tuesday

just married...

wah3....sekarang ni musim kawen awl ke..ramai plak kengkawan  yg DAH kawen n yg dah nak kawen...syukran2...aku tumpang gumbira...dah sampai seru la tu yana..tu yg diorang kawen tu...tahniah2... hehe...rase dah tua pulak bila kengkawanku dah semakin ramai yg nak mengahwinkan diri... ;)
ahad lepas i just went to my friend's wedding...beliau ni kawan sekolahku dulu..sekolah menengah...but now dia dah blajar kat oversea..australia rasenyer..hehe...i luper la...
memandangkan ku sudah berada di rumah maka daku pun buleh la g majlis beliau itu...janji ngn kawan ku..nina nak g skali...peace...
tema biru muder u...chanteq...menarik teh tarik kau memang da bomb la!!! ahaks!
kat wedding kawan tu..ups..nama dia idayu..ku jumpa ramai kawan lama beb..kawan sekolah yg dah bertahun tahun tak jupe...mcm jejak kasihan la plak tyme wedding idayu tu...best...

to idayu n irwan...semoga berbahagia ke anak cucu...jangan lupe kawan2 tau kalau dah berdua tu..hehe...

selamat pengantin baru kwnku...


bersama kawan2 lama..

haaa.....bulan 12 nanti ade lagi kawn ku yang nak kawen...so..nantikanla kemunculan gbr2 tyme wdding beliau nnt plak ek...

1 comment:

Ukhti فاره علينا said...

semoga kak yana ku nih gak cepat kawen!

cepat2 la kawen long..
huhu..

alang doakan,,
ameeennnnn


:))

awek2 canteq, abang2 ensem...Meh Tinggalkan Jejak Blog eaaa..senang i nak follow u oll..